Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Seikkailu menetelmänä, Virrat (8024Ö)

Loading Loading...

Ajankohta 4.10.2019
Aika 9.00
Kesto 2 pv
Paikkakunta Virrat
Ilmoittautumisaika


Esittely

Seikkailukasvatus menetelmänä tukee kestävälle elämälle tärkeiden sosiaalisten taitojen kehittymistä. Koulutus tarjoaa osallistujille omakohtaisen kokemuksen seikkailukasvatuksesta sekä ideoita siihen, kuinka seikkailukasvatusta voidaan hyödyntää menetelmänä varhaiskasvatuksessa ja koulussa.

Tavoite

Kahden päivän aikana perehdytään seikkailukasvatuksen teoriaan ja menetelmiin itse seikkaillen. Varaathan mukaan säänmukaiset ja lämpimät varusteet, sillä koulutus tapahtuu pääosin ulkona.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus on tarkoitettu vain opettajille ja varhaiskasvattajille. Ei opiskelijoille, työttömille tai vapaan sivistystoimen henkilöstölle. Osallistujat voivat koulutuksissa syventää luonto- ja ympäristökasvatuksen osaamistaan. Vertaisoppimista hyödynnetään jakamalla kokemuksia ja teemaan liittyviä toimintaideoita sekä menetelmäosaamista.

Sisältö

Koulutus on osa ”Loikkaa ulkoluokkaan -luonto oppimisympäristönä” -hankkeen koulutussarjaa. Oppimisen syventämiseksi koulutukseen sisältyy varsinaisten koulutuspäivien lisäksi ennakko- ja jälkitehtävä. Koulutus on 3 opintopisteen laajuinen ja siitä saa todistuksen. Koulutus on suunnattu opettajille ja varhaiskasvattajille. Koulutus pidetään Virroilla Nuorisokeskus Marttisessa. Koulutuksen järjestää Suomen ympäristöopisto SYKLI yhdessä Nuorisokeskus Marttisen kanssa.

Hinta

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta ja se on osallistujille maksutonta. Osallistujat vastaavat itse matka-, majoitus- ja ruokailukustannuksistaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos olet estynyt tulemaan koulutukseen, peruuta osallistumisesi viimeistään viikkoa ennen, jolloin koulutuspaikkasi vapautuu. Lähempänä koulutusta sattuvan esteen vuoksi voit nimetä tilallesi toisen henkilön. Peruuttaminen tai muutokset osallistujatietoihin hoituvat kätevimmin koulutuskalenterimme kautta henkilökohtaisella tunnusluvulla, jonka saat ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@sykli.fi.

Koulutuspaikka

Marttisen nuorisokeskus
Herrasentie 16
34800 Virrat

Kouluttaja

Timo Haaksluoto, Nuorisokeskus Marttinen ja Anna Kettunen, Suomen ympäristöopisto SYKLI

Lisätietoja:
Anna Kettunen
anna.kettunenat)sykli.fi
puh. 040 8364465