Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Makupaloja maailmalta, Virrat (8024O)

Loading Loading...

Ajankohta 1.10.2019
Aika 9.00
Kesto 1 pv
Paikkakunta Virrat
Ilmoittautumisaika


Esittely

Ulkoluokassa oppiminen on maailmanlaajuinen ja jatkuvasti laajeneva ilmiö. Kansainvälistä Ulkoluokka -päivää vietetään jo ympäri maailmaa (http://ulkoluokkapaiva.org/tietoa/).

Tavoite

Koulutuksessa esitellään ja kokeillaan käytännössä parhaiten Suomen oloihin soveltuvia toiminnallisia ideoita muista ulkoluokkaa hyödyntävistä päiväkodeista ja kouluista ympäri maailman, kuten pohjoismaista, Isosta Britanniasta ja Kanadasta.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus on tarkoitettu vain opettajille ja varhaiskasvattajille. Ei opiskelijoille, työttömille tai vapaan sivistystoimen henkilöstölle.
Se on osa ”Loikkaa ulkoluokkaan -luonto oppimisympäristönä” -hankkeen koulutussarjaa. Oppimisen syventämiseksi koulutukseen sisältyy varsinaisten koulutuspäivien lisäksi ennakko- ja jälkitehtävä. Vertaisoppimista hyödynnetään jakamalla kokemuksia, teemaan liittyviä toimintaideoita ja menetelmäosaamista sekä koulutuspäivänä, että sen jälkeen. Koulutus on 2 opintopisteen laajuinen ja siitä saa todistuksen

Sisältö

Tarkoituksena on tuoda kansainvälisistä koulutuksista kerättyjä, uusia ideoita suomalaisten kasvattajien käyttöön ja rohkaista suomalaisia opettajia jakamaan omia ideoitaan kansainvälisillä foorumeilla. Koulutuksissa on keskeistä kokemuksellisuus ja yhdessä toimiminen. Koulutukset toteutetaan ulkona liikkuen. Vertaisoppimista hyödynnetään koulutuksissa jakamalla kokemuksia ja teemaan liittyviä toimintaideoita sekä menetelmäosaamista.

Hinta

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta ja se on osallistujille maksutonta. Osallistujat vastaavat itse matka-, majoitus- ja ruokailukustannuksistaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos olet estynyt tulemaan koulutukseen, peruuta osallistumisesi viimeistään viikkoa ennen, jolloin koulutuspaikkasi vapautuu. Lähempänä koulutusta sattuvan esteen vuoksi voit nimetä tilallesi toisen henkilön. Peruuttaminen tai muutokset osallistujatietoihin hoituvat kätevimmin koulutuskalenterimme kautta henkilökohtaisella tunnusluvulla, jonka saat ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@sykli.fi.

Koulutuspaikka

Nuorisokeskus Marttinen
Herrasentie 16
34800 Virrat

Kouluttaja

Aulikki Laine ja Anna Kettunen, Suomen ympäristöopisto SYKLI

Lisätietoja:
Aulikki Laine
aulikki.laine(at)sykli.fi
puh. 050 3526417