Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Hyvinvointia ulkoluokassa, Vantaa (8024F)

Loading Loading...

Ajankohta 25.4.2019
Aika 9.00 - 16.00
Kesto 1 pv
Paikkakunta Vantaa
Ilmoittautumisaika


Esittely

Esittely
Luonto tarjoaa lapsille ja nuorille sekä heidän kasvattajilleen monipuolisia mahdollisuuksia hyvinvoinnin edistämiseen ja luontosuhteen vahvistamiseen. Ulkona oppiminen innostaa ja aktivoi lapsia ja nuoria oppimaan. Koulutus toteutetaan yhdessä Suomen Ladun kanssa.

Tavoite

Luonnossa liikkuminen ja mielen hyvinvoinnin tukeminen voi olla luonteva osa koulun ja päiväkodin arkea. Koulutus tarjoaa runsaasti toiminnallisia vinkkejä ulkoluokan hyödyntämiseen monipuolisena liikunta- ja luontoelämysten ja oppimisen paikkoina. Koulutuksessa tutustutaan luonnon hyvinvointivaikutuksista tehtyihin tutkimuksiin ja ulkoluokassa opettamisen vaikutukseen oppimisessa.

TERVETULOA KOULUTUKSEEN!

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus on suunnattu opettajille ja varhaiskasvattajille. Se on osa ”Loikkaa ulkoluokkaan -luonto oppimisympäristönä” -hankkeen koulutussarjaa. Oppimisen syventämiseksi koulutukseen sisältyy varsinaisten koulutuspäivien lisäksi ennakko- ja jälkitehtävä. Vertaisoppimista hyödynnetään jakamalla kokemuksia, teemaan liittyviä toimintaideoita ja menetelmäosaamista sekä koulutuspäivänä, että sen jälkeen. Koulutus on 2 opintopisteen laajuinen ja siitä saa todistuksen.

Sisältö

Koulutuksissa on keskeistä kokemuksellisuus ja yhdessä toimiminen. Koulutukset toteutetaan pääosin ulkona. Vertaisoppimista hyödynnetään koulutuksissa jakamalla kokemuksia ja teemaan liittyviä toimintaideoita sekä menetelmäosaamista.

Hinta

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta ja se on osallistujille maksutonta. Osallistujat vastaavat itse matka-, majoitus- ja ruokailukustannuksistaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos olet estynyt tulemaan koulutukseen, peruuta osallistumisesi viimeistään viikkoa ennen, jolloin koulutuspaikkasi vapautuu. Lähempänä koulutusta sattuvan esteen vuoksi voit nimetä tilallesi toisen henkilön. Peruuttaminen tai muutokset osallistujatietoihin hoituvat kätevimmin koulutuskalenterimme kautta henkilökohtaisella tunnusluvulla, jonka saat ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@sykli.fi.

Koulutuspaikka

Vantaan luontokoulu
Sotungintie 25
01200 Vantaa

Kouluttaja

Virpi Jussila , Suomen ympäristöopisto SYKLI ja Reija Koivu, Suomen Latu

Lisätietoja:
Virpi Jussila
virpi.jussila(at)sykli.fi
puh. 050 5874257