Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Vesihuoltomestarin koulutusohjelma (EAT), aloitus 13.9.2019

Loading Loading...

Ajankohta
Aika
Kesto Koulutuksen kesto on n. 18 kk ja siihen sisältyy n. 14 lähiopetuspäivää tarpeen mukaan.
Paikkakunta Tampere
Ilmoittautumisaika


Esittely

Koulutus alkaa orientaatiopäivällä 13.9.2019 klo 9 Villa Vintissä, Tampereella. Tervetuloa, voit osallistua orientaatioon sitoutumatta vielä koulutukseen.

Koulutuksen tavoitteena on antaa uusia eväitä työnjohtajana tai asiantuntijatehtävissä työskentelemiseen ja kouluttaa alalle myös uusia työnjohtajia. Koulutus sopii jatkumoksi esim. vesihuoltoalan ammattitutkinnolle, jos henkilö haluaa kehittää osaamistaan. Opiskelijalla on mahdollisuus pätevöityä ammatillisesti vesihuoltoalalle ja suorittaa uusi ympäristöalan erikoisammattitutkinto.

Kenelle kurssi soveltuu

Vesihuoltoalalla työskentelevät työnjohtajat ja asiantuntijat, vastaavat vesilaitoksenhoitajat ja vastaavat puhdistamonhoitajat. Koulutusohjelma soveltuu myös vesihuoltoalan ammattitutkinnon suorittaneille jatkokoulutukseksi sekä AMK-tutkinnon suorittaneille täydennys- tai erikoistumiskoulutukseksi.

Sisältö

Koulutus tarjoaa mahdollisuuden syventää ja päivittää olemassa olevaa osaamista. Opiskelijoiden koulutuksen tarve arvioidaan opintojen alkuvaiheessa. Koulutus sisältää vesihuoltoalalla työskenteleville tarpeelliset opintokokonaisuudet. Opiskelija voi valita koulutusteemoista itselleen sopivan vaihtoehdon.

Kaikille yhteiset osat:
• Toiminnan kehittäminen kestävällä tavalla
• Työyhteisössä toimiminen
Vesihuollon osaamisalan osat, joista valitaan yksi:
• Veden hankinta ja puhdistus
• Jäteveden käsittely
• Vesihuoltoverkostot
• Haja-asutusalueiden vesihuolto
Valinnaiset osat, joista valitaan yksi:
• Työnjohtaja
• Kehittämisprojektin toteuttaminen, (Asiantuntija)

Vesihuoltomestarin koulutusohjelma sisältää seitsemän lähiopetuspäivää sekä etä- ja verkko-opiskelua. Koulutusohjelma on osa ympäristöalan erikoisammattitutkintoon valmistavaa koulutusta, johon kuuluu myös yhteisiä opintoja työnjohto- tai asiantuntijatehtävissä toimiville. Koulutusaika on noin 18 kuukautta ja yhteensä koko koulutus sisältää noin 14 lähiopetuspäivää 1-2 päivän jaksoissa.

Hinta

500,00 EUR + alv 0%
Koulutus on valtion tukemaa ja rahoitusmuodosta sovitaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti. Opiskelijalta laskutetaan opiskelijamaksu, joka on erikoisammattitutkinnossa 500 euroa. Jos olet työtön opiskelija (TE-toimiston hyväksymä), laskutettava opiskelijamaksu on erikoisammattitutkinnossa 200 euroa. Voit kysyä lisätietoja rahoituksesta Syklistä.

Koulutuspaikka

Villa Vintti
Kehräsaari
33200 Tampere

Lisätiedot

Lisätietoa koulutuksesta:

Vesa Arvonen
p. 050 330 2590
vesa.arvonen(at)sykli.fi