Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusvastaavana toimiminen (90 osp), Vamia, Vaasa 2020-2021

Loading Loading...

Ajankohta 1.12.2020 - 31.8.2021
Aika
Kesto 12/2020 - 8/2021, 7 pv + työssäoppimista omalla työpaikalla. Opintojen henk.koht.keskustelu 11/2020
Paikkakunta
Ilmoittautumisaika


Esittely

Haluatko kehittää organisaatiosi laatu-, ympäristö- tai turvallisuustyötä järjestelmällisemmäksi? Haluatko oppia rakentamaan tuloksia aikaansaavan toimintajärjestelmän tai kehittää olemassa olevaa varmistamaan tavoitteiden saavuttaminen, lisäämään asiakastyytyväisyyttä ja tukemaan jatkuvaa parantamista?

Tavoite

Koulutusohjelma on tutkintoon valmistavaa koulutusta, jossa tavoitteena on suorittaa ympäristöalan erikoisammattitutkinnon osa ”laatu- ja ympäristö- ja turvallisuusvastaavana toimiminen” (90 osp).

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu eri alojen asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimiville henkilöille, joilla on vastuullaan laatu-, ympäristö- ja turvallisuustyön edistäminen.

Sisältö

Koulutusohjelman aikana toteutat kehitystyön organisaatiollesi. Työn aihe liittyy laatu-, ympäristö- tai turvallisuusjärjestelmän tai -ohjelman kehittämiseen. Voit esim. laajentaa laatujärjestelmän kattamaan myös ympäristöasiat tai käynnistää tavoitteellisen vastuullisuustyön alkumetreiltä. Saat tietoa, työkaluja ja ohjausta kehitystyön toteuttamiseen. Kehität omaa osaamistasi ja samalla työpaikkasi toimintaa.

Hakeudu koulutukseen 31.10.2020 mennessä osoitteessa: https://vamia.fi/hakijoille/haku-koulutuksiin/vamia-oppeat2020-fi/

Koulutuspaikka

Tilauskoulutus - Vamia, Vaasa

Kouluttaja

Kouluttajana laatupäällikkö Minna Myllykoski, SYKLI