Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Syksywebinaari

Loading Loading...

Ajankohta 1.10.2020
Aika 12.30 - 13.15
Kesto 45 min
Paikkakunta
Ilmoittautumisaika Huom! Jos et saa linkkiä edelliseen päivään mennessä, ota yhteys outi.hallikainen@sykli.fi


Esittely

Syksywebinaari jatkaa Ilo kasvaa ulkona- hankkeen vuodenaikoihin liittyvää webinaarisarjaa.
Webinaarissa pureudutaan syksyisiin ilmiöihin, kuten ruskaan ja eläinten sekä kasvien talveen valmistautumiseen. Webinaarista saat luontotoimintaan sopivia toimintavinkkejä taaperoista alkuopetusikäisille.

Tavoite

Webinaarista saat ajankohtaista tietoa ja osaamista luontokasvatuksen tueksi sekä käytännönläheisiä vinkkejä syksyisiin leikkeihin, tehtäviin ja tutkimuksiin.

Kenelle kurssi soveltuu

Varhaiskasvatuksen sekä esi- ja alkuopetuksen henkilökunta

Sisältö

Koulutus toteutetaan kokonaan webinaarimuotoisena.
Webinaarissa pureudutaan syksyisiin ilmiöihin, kuten ruskaan ja eläinten sekä kasvien talveen valmistautumiseen. Webinaarista saat luontotoimintaan sopivia toimintavinkkejä taaperoista alkuopetusikäisille. Nivotaan syksyinen luontotoiminta osaksi vasun, eopsin ja opsin tavoitteita!

Hankkeesta lisätietoa ja linkki kehittäjäverkostoon liittymiseen » 

Hinta

Koulutus on maksuton ja toteutetaan osana Ilo kasvaa ulkona- hanketta. Hanke on on opetus- ja kulttuuriministeriön tukema.

Koulutuspaikka

Webinaari (Zoom) Linkki lähetetään edellisenä päivän sähköpostiisi!

Kouluttaja

Ilo kasvaa ulkona- tiimi: projektiasiantuntija Riina Fågel, projektipäällikkö Virpi Jussila ja kouluttaja Ulla Myllyniemi.
Lisätietoja:
050 5874257
virpi.jussila@sykli.fi

Lisätiedot

Koulutukseen ilmoittautuminen suljetaan edellisenä päivänä. Saat linkin koulutukseen sähköpostiisi webinaaria edeltävänä päivänä. Jos et ole saanut linkkiä edellisenä päivänä tai sinulla on ongelmia liittyä webinaariin niin ole yhteydessä outi.hallikainen@sykli.fi/0503394414.