Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Taaperot luonnossa webinaari

Loading Loading...

Ajankohta 30.10.2020
Aika 12.30 - 13.45
Kesto 45 min luento + 30 min avoimet kysymykset
Paikkakunta
Ilmoittautumisaika Huom! Jos et saa linkkiä edelliseen päivään mennessä, ota yhteys outi.hallikainen@sykli.fi


Esittely

Webinaarissa syvennytään siihen, mitä tulee ottaa huomioon alle 3-vuotiaiden kanssa luonnossa toimiessa. Webinaari antaa lisäksi selkeitä käytännön toimintavinkkejä ulos sekä avaa luontotoimintaa vasun näkökulmasta. Kun varhaiskasvatuksen henkilökunnalla itsellään on hyvä ja luonteva olo luonnossa, välittyy se myös lapsiin.

Tavoite

Webinaarin tavoitteena on innostaa alle 3-vuotiaiden kanssa työskenteleviä luontotoimintaan sekä saada rohkaisua, tukea sekä konkreettisia toimintavinkkejä. Haluamme synnyttää tunteen siitä, että luontotoiminta pienimpienkin kanssa on helppoa ja innostavaa sekä pedagogisesti perusteltua.

Kenelle kurssi soveltuu

Alle 3-vuotiaiden kanssa varhaiskasvatuksessa toimivat.

Sisältö

Koulutus toteutetaan webinaarimuotoisena. Koulutukseen sisältyy 45 minuutin luento ja 30 minuutin lisäosuus, jolloin voi jäädä esittämään kysymyksiä aiheesta.

Webinaarin tavoitteena on innostaa alle 3-vuotiaiden kanssa työskenteleviä luontotoimintaan. Webinaarissa syvennytään siihen, mitä tulee ottaa huomioon pienten kanssa lähiluonnossa toimiessa. Webinaari antaa lisäksi selkeitä käytännön toimintavinkkejä ulos sekä avaa luontotoimintaa vasun näkökulmasta. Kun varhaiskasvatuksen henkilökunnalla itsellään on hyvä ja luonteva olo luonnossa, välittyy se myös lapsiin.

Hinta

Koulutus on maksuton ja toteutetaan osana Ilo kasvaa ulkona- hanketta. Hanke on on opetus- ja kulttuuriministeriön tukema.

Koulutuspaikka

Webinaari (Zoom) Linkki lähetetään edellisenä päivän sähköpostiisi!

Kouluttaja

Ilo kasvaa ulkona- tiimi: projektiasiantuntija Riina Fågel ja projektipäällikkö Virpi Jussila
Lisätietoja:
050 5874257
virpi.jussila@sykli.fi

Lisätiedot

Koulutukseen ilmoittautuminen suljetaan edellisenä päivänä. Saat linkin koulutukseen sähköpostiisi webinaaria edeltävänä päivänä. Jos et ole saanut linkkiä edellisenä päivänä tai sinulla on ongelmia liittyä webinaariin niin ole yhteydessä outi.hallikainen@sykli.fi/0503394414.

Täynnä

Tulosta (PDF)