Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Ulkoluokan ihmeet -koulutusten reflektiowebinaari 4.11.2020

Loading Loading...

Ajankohta 4.11.2020
Aika
Kesto 3h
Paikkakunta
Ilmoittautumisaika


Esittely

Ulkoluokan ihmeet -koulutuksen toisessa koulutuspäivässä tarkastellaan monialaisen kokonaisuuden arviointia, MOK:n suunnittelua tiedonhaun kanavia käyttäen ja opitaan erilaisia toiminnallisia reflektoinnin menetelmiä, joita voi hyödyntää osana MOK:a. Tarjolla on Vaikuttava vesi, Liikkuva lähiympäristö, Ihmeellinen ihminen, Monimuotoinen metsä ja Salaperäinen suo -koulutuksiin osallistuneille neljä eri reflektiopäivää. Valitse ajankohdista itsellesi sopivin ja ilmoittaudu vain yhteen päivään. Muistathan suorittaa kurssilta saamasi välitehtävän ennen reflektiopäivää. Saat tarkemman ohjeen reflektiopäivään osallistumiseen, sekä osallistumislinkin ennen koulutusajankohtaa.

Tavoite

Antaa tukea ja ideoita luontoimintaan varhaiskasvatuksen, esi- ja alkuopetuksen arkeen.

Kenelle kurssi soveltuu

Reflektio on tarkoitettu kaikille Ulkoluokan ihmeet -koulutusten lähipäiviin osallistuneille esiopetuksen ja peruskoulutuksen opettajille.

Sisältö

Ulkoluokan ihmeet -koulutuksen toisessa koulutuspäivässä tarkastellaan monialaisen kokonaisuuden arviointia, MOK:n suunnittelua tiedonhaun kanavia käyttäen ja opitaan erilaisia toiminnallisia reflektoinnin menetelmiä, joita voi hyödyntää osana MOK:a.

Hinta

Koulutus on osallistujille maksutonta, Opetushallituksen rahoittamaa täydennyskoulutusta opettajille.

Koulutuspaikka

Webinaari Zoom alustalla

Kouluttaja

Anna Haukka


Lisätiedot

anna.haukka@sykli.fi