Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Circula® kiertotalouspelin fasilitaattorikoulutus - Circula® -pelimenetelmä ympäristö- ja yrityskasvatuksessa sekä tiimityön tukena

Loading Loading...

Ajankohta 23.10.2020
Aika 13.00 - 16.00
Kesto 3 h
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika


Esittely

Kiertotalous avaa uudenlaisia mahdollisuuksia hyvinvointiin ilman luonnonvarojen ylikulutusta. Circula® kiertotalous- ja yrittäjyyspelissä tutustutaan kiertotalouteen pelaten ja luovan tiimityön kautta.
Circula® -fasilitaattorikoulutuksessa pääset pelaten tutustumaan peliin ja opit, miten voit hyödyntää peliä omassa työssäsi.

Tavoite

Circula® tarjoaa pelaajille malleja vastuulliseen liiketoimintaan. Samalla se opettaa omien ja muiden vahvuuksien arvostamista.

Peliä voidaan käyttää yritysten kehittämis- ja innovointityössä, yleissivistävässä tai ammatillisessa koulutuksessa, ammattikorkeakoulussa, yliopistoissa, vapaa-ajan toiminnassa tai ympäristöneuvonnan työkaluna. Koulutuksen tavoitteena on paitsi tutustuttaa kiertotalouteen myös perehdyttää osallistujat pelin soveltamiseen omassa työssä ja työnkuvassa.

Circula® -fasilitaattorikoulutuksessa pääset pelaten tutustumaan peliin ja opit, miten voit hyödyntää peliä omassa työssäsi. Kolmen tunnin koulutuksessa pelataan peliä ja kuullaan sen soveltamismahdollisuuksista opetuksessa ja yritysten kehittämistyössä.


Circula® -sopii opetusmenetelmäksi kaikille yli 15-vuotiaille. Fasilitaattorikoulutus sopii eri alojen opettajille, yritysten kehittäjille, sekä kaikille pelien fasilitoinnista ja kiertotaloudesta kiinnostuneille.

Osallistujan on koulutuksen yhteydessä mahdollista ostaa itsellensä Circula-peli hintaan 250 euroa + alv. Aineisto sisältää pelivälineet viidelle tiimille, yhteensä noin 20 pelaajalle. Aineiston voi myös itse ladata Circulan verkkosivuilta: www.circula.fi

Hinta

135,16 EUR
2 osallistujaa samasta organisaatiosta 99 euroa + alv 24 %/ henki
3 osallistujaa tai enemmän samasta organisaatiosta 89 euroa + alv 24 % / henki

Jos ostat koulutuksen yhteydessä Circula -pelin, saat sen hintaan 250 euroa + alv. Voit myös tulostaa pelivälineet itsellesi ilmaiseksi Circulan -verkkosivuilta.

Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutuspaikka

Suomen ympäristöopisto SYKLI
Malmin kauppatie 8 B (4. krs)
00700 Helsinki

Kouluttaja

Aura Piha
Projektipäällikkö
Kestävä kehitys ja johtaminen