Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen koulutusohjelma (EAT), Helsinki, syksy 2020

Loading Loading...

Ajankohta 20.8.2020 - 31.12.2021
Aika
Kesto 16 kuukautta (Orientaatiopäivä on 20.8.2020. Koulutus alkaa syyskuussa.)
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika


Esittely

Ympäristöalan erikoisammattitutkinto on laaja-alainen näyttötutkinto.
Sen myötä sinulla on mahdollisuus pätevöityä ammatillisesti sekä syventää ja päivittää osaamistasi.

Ympäristöalan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osp. Jos tavoitteenasi on koko tutkinto, koulutusohjelmaan sisältyy 11-15 lähiopetuspäivää, verkko-opiskelua sekä oman organisaation kehittämistä. Koulutus kestää noin 16 kk ja on tarkoitettu työn ohessa suoritettavaksi. Opinnot henkilökohtaistetaan jokaiselle opiskelijalle, joten aiempi osaamisesi huomioidaan. Siten kaikki lähipäivät eivät välttämättä ole tarpeellisia tai voit jopa suorittaa tutkinnon tai sen osia ilman valmistavaa koulutusta.

Koulutuksen orientaatiopäivä on 20.8.2020 klo 9-12. Ilmoittaudu mukaan!

Tavoite

Koulutusohjelman aikana opiskelija suunnittelee ja toteuttaa kehittämishankkeen organisaatiolleen. Työn aihe liittyy yrityksen toimintajärjestelmän tai sen osan kehittämiseen. Opiskelija saa tietoa, työkaluja ja ohjausta kehitystyön laatimiseen ja oman organisaation kehittämiseen. Tavoitteena on suorittaa ympäristöalan erikoisammattitutkinto tai sen osa ”laatu- ja ympäristö- ja turvallisuusvastaavana toimiminen”.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu eri alojen asiantuntija- ja työnjohtotehtävissä toimiville, jotka ovat suorittaneet ammattitutkinnon, AMK- tai korkeakoulututkinnon. Sen avulla on mahdollista hankkia ammatillista lisäpätevyyttä sekä syventää, laajentaa ja päivittää osaamista.

Sisältö

Koulutusohjelman aihealueita ovat mm.
- Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen toimintaympäristö
- Toimintajärjestelmän rakentaminen ja kehittäminen
- Toimintajärjestelmäviestintä
- Sisäiset auditoinnit ja itsearviointi

Jos suoritat koko tutkinnon, aihealueita ovat lisäksi:
- Toiminnan kehittäminen kestävällä tavalla
- Työyhteisössä toimiminen
- Valinnaiset opinnot (valitaan vain yksi):
- Ympäristöalan työnjohtajana toimiminen
- Ympäristöalan kehittämishankkeen toteuttaminen
- Ympäristöalan yrittäjänä toimiminen.

Hinta

500,00 EUR
Koulutus on valtion tukemaa ja rahoitusmuodosta sovitaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti. Opiskelijalta laskutetaan opiskelijamaksu, joka on erikoisammattitutkinnossa enintään 500 euroa. Jos olet työtön opiskelija (TE-toimiston hyväksymä), laskutettava opiskelijamaksu on erikoisammattitutkinnossa 200 euroa. Voit kysyä lisätietoja rahoituksesta Syklistä.

Koulutuspaikka

SYKLI, Helsinki
Malmin kauppatie 8 B, 4 krs.
00700 Helsinki

Lisätiedot

Koulutusohjelman orientaatiopäivä on 20.8.2020 klo 9-12. Ilmoittaudu 13.8.2020 mennessä. Ilmoittautumalla orientaatiopäivään saat lisätietoa koulutuksesta ja tutkinnon suorittamisesta. Orientaatiopäivän jälkeen voit tehdä päätöksen hakeutumisesta opiskelijaksi. Koulutusohjelma alkaa syyskuussa 2020.

Koulutusohjelma sisältää 11-15 lähiopetuspäivää, verkko-opiskelua ja omalle organisaatiolle tehtävän kehittämishankkeen. Koulutusohjelma on osa ympäristöalan erikoisammattitutkintoon valmistavaa koulutusta, johon kuuluu myös yhteisiä opintoja työnjohto- tai asiantuntijatehtävissä toimiville.

Lisätietoja
Minna Myllykoski, kouluttaja
minna.myllykoski@sykli.fi
puh. 040 740 6028