Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Ympäristöalan ammattitutkinto jätelaitoksille, syksy 2020

Loading Loading...

Ajankohta 4.11.2020
Aika
Kesto Koulutus kestää n. 14 kk
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika


Esittely

Haluatko lisätä osaamistasi jätehuollosta, jätteiden hyötykäytöstä ja vaarallisten jätteiden käsittelystä? Tai saada todistuksen osaamisestasi alan ammattilaisena? Pätevöidy työssäsi ja suorita ympäristöalan ammattitutkinto!

Ympäristöalan ammattitutkintoon valmistava koulutus on räätälöity jätelaitosten työntekijöille (esim. jäteaseman hoitajat, vaakatyöntekijät jne) ja se järjestään kiertävänä eri paikkakunnilla. Koulutus painottuu materiaalien talteenottoon ja hyödyntämiseen, jätteenkäsittelyalueella toimimiseen ja vaarallisiin jätteisiin.

Koulutuksesta järjestetään info-tilaisuus 4.11.2020 klo 9.00 - 12.00. Ilmoittaudu mukaan kuulemaan lisää!

Koulutus on valtion tukemaa ja rahoitusmuodosta sovitaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti. Opiskelijalta laskutetaan opiskelijamaksu, joka on ammattitutkinnossa 300 euroa. Info-tilaisuus on maksuton.

Tavoite

Koulutuksen suorittanut henkilö toimii organisaatiossaan ammattitaitoisesti osaamisalansa mukaisissa työtehtävissä. Hän toimii työsuojeluun liittyvän lainsäädännön mukaisesti ja tunnistaa omaan työhönsä liittyvät vaaratekijät ja riskit. Hän osaa toimia onnettomuus- ja vaaratilanteissa.

Työssään hän edistää materiaalien kiertoa ja osaa tunnistaa omaan työhönsä liittyvät ympäristönäkökohdat sekä työpaikkansa keskeiset ympäristövaikutukset. Koulutus antaa valmiudet suorittaa ympäristöhuollon ammattitutkinto näyttökokein.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu aikuisille, alalla työskenteleville henkilöille. Tutkinto perustuu aikuisten näyttötutkintojärjestelmään.

Sisältö

Koulutuksen sisältö:
Ympäristöalan työtehtävissä toimiminen

Tutkinnon suorittamiseksi valitaan seuraavat tutkinnon osat:
Materiaalien talteenotto ja hyödyntäminen sekä Vaarallisten jätteiden jätehuollon toteuttaminen
tai
Jätteenkäsittelyalueella toimiminen ja Vaarallisten jätteiden jätehuollon toteuttaminen

Lisäksi kiinnostuksesta riippuen voidaan tutkintoon sisällyttää myös tutkinnon osat Ympäristöalan asiakaspalvelutehtävissä toimiminen tai Ympäristöalan viestintä.

Hinta

300,00 EUR
Koulutus on valtion tukemaa ja rahoitusmuodosta sovitaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti. Opiskelijalta laskutetaan opiskelijamaksu, joka on ammattitutkinnossa 300 euroa.

Info-tilaisuus on maksuton.
Voit kysyä lisätietoja rahoituksesta Syklistä.

Koulutuspaikka

Suomen ympäristöopisto SYKLI
Malmin kauppatie 8 B (4. krs)
00700 Helsinki

Lisätiedot

Kouluttaja
Maria Törn
maria.torn@sykli.fi
041 501 5144