Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Jätehuollon koulutusohjelma (EAT), Helsinki, syksy 2019

Loading Loading...

Ajankohta 26.9.2019 - 31.12.2020
Aika 12.00 - 16.00
Kesto Noin 1,5 v
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika


Esittely

Jätehuollon koulutusohjelma on osa ympäristöalan erikoisammattitutkintoon valmistavia opintoja. Koulutusohjelman voi suorittaa myös ilman muita opintoja. Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa ympäristöalan erikoisammattitutkinto tai sen osa.

Koulutus alkaa info-tilaisuudella 26.9. klo 12.00 - 16.00

Kenelle kurssi soveltuu

Jätehuollon koulutusohjelma on jäte- ja kierrätysalan asiantuntija- tai työnjohtotehtävissä toimiville tarkoitettu täydennyskoulutusohjelma.

Koulutusohjelma soveltuu myös muilta aloilta tai käytännön työtehtävistä jäte- ja kierrätysalan työnjohto- tai asiantuntija tehtäviin siirtyville henkilöille.

Sisältö

Koulutuksen sisältö perustuu ympäristöalan erikoisammattitutkintoon. Se muodostuu seuraavista kokonaisuuksista:

Jäte- ja kierrätysalan toimintaympäristö
Jäte- ja kierrätysalan kehittäminen
Toiminnan kehittäminen kestävällä tavalla
Työyhteisössä toimiminen
Valinnainen osa : Kehittämishankkeen toteuttaminen, Työnjohtajana toimiminen tai Ympäristöyrittäjänä toimiminen

Koulutus valmistaa ympäristöalan erikoisammattitutkintoon. Kyseessä on näyttötutkinto, jonka voi suorittaa myös osoittamalla osaamisensa, ilman valmistavaa koulutusta.

Hinta

500,00 EUR + alv 0%
500,00 EUR + alv 0%
Koulutus on valtion tukemaa ja rahoitusmuodosta sovitaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti. Opiskelijalta laskutetaan opiskelijamaksu, joka on erikoisammattitutkinnossa enintään 500 euroa. Jos olet työtön opiskelija (TE-toimiston hyväksymä), laskutettava opiskelijamaksu on erikoisammattitutkinnossa 200 euroa. Voit kysyä lisätietoja rahoituksesta Syklistä.

Koulutuspaikka

Suomen ympäristöopisto SYKLI
Malmin kauppatie 8 B (4. krs)
00700 Helsinki

Lisätiedot

Koulutus kestää noin 1,5 vuotta ja se suoritetaan työn ohessa. Koulutukseen sisältyy 15 lähiopetuspäivää, etä- ja verkko-opiskelua sekä oman työn ja työyhteisön kehittämistä.

Lisätietoja antaa koulutusohjelman vastuuhenkilö, koulutuspäällikkö Taru Uotila p. 050 370 1414, taru.uotila(at)sykli.fi

Oppisopimus ei ole edellytys opintojen aloittamiselle eikä osallistuminen orientaatiopäivään vielä sido osallistumaan koulutusohjelmaan.