Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Ympäristöalan ammattitutkinto, ympäristöhuollon osaamisala, Helsinki

Loading Loading...

Ajankohta 29.10.2019
Aika
Kesto Koulutus kestää n. 14 kk
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika


Esittely

Koulutuksen infotilaisuus on pidetty, mutta ryhmässä on vielä tilaa. Ensimmäinen lähipäivä järjestetään lokakuun lopulla. Kysy lisää Katja Rautalinilta, 046 920 0445, katja.rautalin@sykli.fi

Tarvitsetko tietoa nykyaikaisen jätehuollon järjestämisestä kiinteistöllä? Haluatko lisätä osaamistasi ympäristöasioista, jätehuollosta ja ympäristöalan viestinnästä? Suomen ympäristöopisto SYKLI järjestää ympäristöalan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta keskittyen kiinteistöjen jätehuollon suunnitteluun, vaarallisten jätteiden jätehuollon järjestämiseen, asiakaspalveluun ja viestintään.

Tavoite

Koulutuksen suorittanut henkilö toimii organisaatiossaan ammattitaitoisesti osaamisalansa mukaisissa työtehtävissä. Hän toimii työsuojeluun liittyvän lainsäädännön mukaisesti ja tunnistaa omaan työhönsä liittyvät vaaratekijät ja riskit. Hän osaa toimia onnettomuus- ja vaaratilanteissa.

Työssään hän edistää materiaalien kiertoa ja osaa tunnistaa omaan työhönsä liittyvät ympäristönäkökohdat sekä työpaikkansa keskeiset ympäristövaikutukset. Henkilö osaa lisäksi toteuttaa kiinteistön jätehuoltoa ja viestiä, opastaa ja perehdyttää käyttäjiä jätehuollon toteutuksessa. Lisäksi opiskelija oppii tekemään jätehuoltokartoituksen sekä jätehuoltosuunnitelman.

Koulutus antaa valmiudet suorittaa ympäristöalan ammattitutkinnon ympäristöhuollon osaamisala näyttökokein.

Koulutuksen lähiopetuspäivät järjestetään Syklin tiloissa Malmilla.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu aikuisille, alalla työskenteleville tai alalle aikoville ja aiheesta kiinnostuneille henkilöille. Tutkinto perustuu aikuisten näyttötutkintojärjestelmään.

Sisältö

Koulutuksen laajuus on 150 osaamispistettä, josta kaikki suorittavat tutkinnon osan Ympäristöalan työtehtävissä toimiminen (50 osp)

Tämä lisäksi tutkinnon suorittamiseksi tarvitaan vähintään 100 osp, jotka voidaan valita seuraavista tutkinnon osista:

Kiinteistön jätehuollon suunnittelu (50 osp)
Kiinteistön jätehuollon toteuttaminen (50 osp)
Vaarallisten jätteiden jätehuollon toteuttaminen (50 osp)
Ympäristöhuollon asiakaspalvelutehtävissä toimiminen (25 osp)
Ympäristöalan viestintä (25 osp)

Hinta

300,00 EUR + alv 0%
Koulutus on valtion tukemaa ja rahoitusmuodosta sovitaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti. Opiskelijalta laskutetaan opiskelijamaksu, joka on ammattitutkinnossa 300 euroa.

Koulutuspaikka

Suomen ympäristöopisto SYKLI
Malmin kauppatie 8 B (4. krs)
00700 Helsinki

Lisätiedot

Katja Rautalin
Ympäristöhuollon asiantuntija
katja.rautalin@sykli.fi
046 920 0445