Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Ympäristöalan ammattitutkinto jätelaitoksille, syksy 2019

Loading Loading...

Ajankohta 3.9.2019
Aika
Kesto Koulutus kestää n. 14 kk
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika


Esittely

Haluatko lisätä osaamistasi jätehuollosta, jätteiden hyötykäytöstä ja vaarallisten jätteiden käsittelystä? Tai saada todistuksen osaamisestasi alan ammattilaisena? Pätevöidy työssäsi ja suorita ympäristöalan ammattitutkinto!

Koulutuksesta järjestetään info-tilaisuus 3.9. klo 10.00-16.00. Tule mukaan kuulemaan lisää.

Ympäristöalan ammattitutkintoon valmistava koulutus on räätälöity jätelaitosten työntekijöille (esim. jäteaseman hoitajat, vaakatyöntekijät jne) ja se järjestään kiertävänä eri paikkakunnilla. Koulutus painottuu materiaalien talteenottoon ja hyödyntämiseen, jätteenkäsittelyalueella toimimiseen ja vaarallisiin jätteisiin.

Koulutus on valtion tukemaa ja rahoitusmuodosta sovitaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti. Opiskelijalta laskutetaan opiskelijamaksu, joka on ammattitutkinnossa 300 euroa.

Tavoite

Koulutuksen suorittanut henkilö toimii organisaatiossaan ammattitaitoisesti osaamisalansa mukaisissa työtehtävissä. Hän toimii työsuojeluun liittyvän lainsäädännön mukaisesti ja tunnistaa omaan työhönsä liittyvät vaaratekijät ja riskit. Hän osaa toimia onnettomuus- ja vaaratilanteissa.

Työssään hän edistää materiaalien kiertoa ja osaa tunnistaa omaan työhönsä liittyvät ympäristönäkökohdat sekä työpaikkansa keskeiset ympäristövaikutukset. Koulutus antaa valmiudet suorittaa ympäristöhuollon ammattitutkinto näyttökokein.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu aikuisille, alalla työskenteleville henkilöille. Tutkinto perustuu aikuisten näyttötutkintojärjestelmään.

Sisältö

Koulutuksen sisältö:
Ympäristöalan työtehtävissä toimiminen

Tutkinnon suorittamiseksi valitaan seuraavat tutkinnon osat:
Materiaalien talteenotto ja hyödyntäminen sekä Vaarallisten jätteiden jätehuollon toteuttaminen
tai
Jätteenkäsittelyalueella toimiminen ja Vaarallisten jätteiden jätehuollon toteuttaminen

Lisäksi kiinnostuksesta riippuen voidaan tutkintoon sisällyttää myös tutkinnon osat Ympäristöalan asiakaspalvelutehtävissä toimiminen tai Ympäristöalan viestintä.

Hinta

300,00 EUR + alv 0%
Koulutus on valtion tukemaa ja rahoitusmuodosta sovitaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti. Opiskelijalta laskutetaan opiskelijamaksu, joka on ammattitutkinnossa 300 euroa. Voit kysyä lisätietoja rahoituksesta Syklistä.

Koulutuspaikka

Suomen ympäristöopisto SYKLI
Malmin kauppatie 8 B (4. krs)
00700 Helsinki

Lisätiedot

Taru Uotila
koulutuspäällikkö
taru.uotila@sykli.fi
050 370 1414