Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen koulutusohjelma (EAT), Helsinki, syksy 2019

Loading Loading...

Ajankohta 20.8.2019 - 31.12.2020
Aika
Kesto 16 kuukautta (Orientaatiopäivä on 20.8.19. Koulutus alkaa 17.9.2019)
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika


Esittely

Ympäristöalan erikoisammattitutkinto on laaja-alainen näyttötutkinto.
Sen myötä sinulla on mahdollisuus pätevöityä ammatillisesti sekä syventää ja päivittää osaamistasi.

Ympäristöalan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 op. Jos tavoitteenasi on koko tutkinto, koulutusohjelmaan sisältyy 12-15 lähiopetuspäivää, verkko-opiskelua sekä oman organisaation kehittämistä. Koulutus kestää noin 16 kk ja on tarkoitettu työn ohessa suoritettavaksi. Opinnot henkilökohtaistetaan jokaiselle opiskelijalle, joten aiempi osaamisesi huomioidaan. Siten kaikki lähipäivät eivät välttämättä ole tarpeellisia tai voit jopa suorittaa tutkinnon tai sen osia ilman valmistavaa koulutusta.

Koulutuksen orientaatiopäivä on 20.8.2019 klo 9-12. Ilmoittaudu 13.8.2019 mennessä.

Tavoite

Koulutusohjelman aikana opiskelija suunnittelee ja toteuttaa kehittämishankkeen organisaatiolleen. Työn aihe liittyy yrityksen toimintajärjestelmän tai sen osan kehittämiseen. Opiskelija saa tietoa, työkaluja ja ohjausta kehitystyön laatimiseen ja oman organisaation kehittämiseen. Koulutus on osa ympäristöalan erikoisammattitutkintoon valmistavaa kokonaisuutta.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu eri alojen asiantuntija- ja työnjohtotehtävissä toimiville, jotka ovat suorittaneet ammattitutkinnon, AMK- tai korkeakoulututkinnon. Sen avulla on mahdollista hankkia ammatillista lisäpätevyyttä sekä syventää, laajentaa ja päivittää osaamista.

Sisältö

Koulutusohjelman aihealueita ovat mm.
- Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen toimintaympäristö
- Toimintajärjestelmän rakentaminen ja kehittäminen
- Toimintajärjestelmäviestintä
- Sisäiset auditoinnit ja itsearviointi

Jos suoritat koko tutkinnon, aihealueita ovat lisäksi:
- Toiminnan kehittäminen kestävällä tavalla
- Työyhteisössä toimiminen
- Valinnaiset opinnot (valitaan vain yksi):
- Ympäristöalan työnjohtajana toimiminen
- Ympäristöalan kehittämishankkeen toteuttaminen
- Ympäristöalan yrittäjänä toimiminen.

Hinta

500,00 EUR + alv 0%
Koulutus on valtion tukemaa ja rahoitusmuodosta sovitaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti. Opiskelijalta laskutetaan opiskelijamaksu, joka on erikoisammattitutkinnossa enintään 500 euroa. Jos olet työtön opiskelija (TE-toimiston hyväksymä), laskutettava opiskelijamaksu on erikoisammattitutkinnossa 200 euroa. Voit kysyä lisätietoja rahoituksesta Syklistä.

Koulutuspaikka

SYKLI, Helsinki
Malmin kauppatie 8 B, 4 krs.
00700 Helsinki

Lisätiedot

Koulutusohjelman orientaatiopäivä on 20.8.19 klo 9-12. Ilmoittaudu 13.8.2019 mennessä. Ilmoittautumalla tähän saat lisätietoa koulutuksesta ja tutkinnon suorittamisesta. Orientaatiopäivän jälkeen voit tehdä päätöksen hakeutumisesta opiskelijaksi. Koulutusohjelma alkaa 17.9.2019.

Koulutusohjelma sisältää 12-15 lähiopetuspäivää, verkko-opiskelua ja omalle organisaatiolle tehtävän kehittämishankkeen. Koulutusohjelma on osa ympäristöalan erikoisammattitutkintoon valmistavaa koulutusta, johon kuuluu myös yhteisiä opintoja työnjohto- tai asiantuntijatehtävissä toimiville.

Lisätietoja
Minna Myllykoski, kouluttaja
minna.myllykoski@sykli.fi
puh. 040 740 6028