Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Circula kiertotalous- ja yrittäjyyspeli, pelipaja 27.3.2019

Loading Loading...

Ajankohta 27.3.2019
Aika 15.00 - 17.00
Kesto
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika


 

 

 

Haluatko ottaa selvää kiertotalouden liiketoimintamalleista tai tutustua Circula Kiertotalous- ja yrittäjyyspeliin menetelmänä? Circula-pelipaja 27.3.2019 on tarkoitettu asiantuntijoille ja opettajille. Pajassa otetaan vauhtia suomalaisyrityksistä, jotka toteuttavat jo kiertotaloutta liiketoiminnassaan. Circula-pelissä pääset ideoimaan kierotalousyritystä yhdessä muiden kanssa. Työskentely innostaa etsimään uusia mahdollisuuksia myös omalle toimialalle ja yritykselle.

Työpaja on tarkoitettu asiantuntija-, viestintä-, opetus-, ohjaus- ja neuvontatehtävissä toimiville henkilöille. Pajassa tutustut käytännönläheisellä ja innostavalla tavalla kiertotalouteen ja sen liiketoimintamahdollisuuksiin. Opit hyödyntämään Circula kiertotalous- ja yrittäjyyspeliä, jota voit soveltaa esimerkiksi yrityksessäsi, opetusryhmässäsi, nuorten vapaa-ajantoiminnassa tai ympäristöneuvonnassa.

Kiertotalous haastaa meidät ajattelemaan uudella tavalla – ja siihen pelillinen oppiminen vastaa hyvin. Ajatteleminen, keskusteleminen ja ideointi ovat tehokkainta oppimista!

Circula Kiertotalous- ja yrittäjyyspeli on yhdistelmä lautapeliä ja fasilitoitua työpajaa. Se sopii monenlaisiin tilanteisiin ja kaikenikäisille oppijoille lukiolaisista ylöspäin. Peli on saanut innostuneen vastaanoton asiantuntijoilta, opettajilta ja opiskelijoilta. Tutustu peliin osoitteessa www.circula.fi.

 

Ohjelma

14.30 Ilmoittautuminen ja iltapäiväkahvi

15.00 Kiertotalouskävely - vauhtia peliin suomalaisista kiertotalousyrityksistä

15.30 Circula kiertotalous- ja yrittäjyyspeli

16.45 Yhteenveto ja pajan päätös

17.00 Koulutus päättyy

 

Tietoa kouluttajista:

Heli-Maija Nevala on Kestävän kehityksen ja johtamisen koulutuspäällikkö Syklissä. Hän on kestävän kehityksen ja kiertotalouden asiantuntija ja kiinnostunut yhteistoiminnallisesta ja pelillisestä oppimisesta, yhteiskehittämisestä ja palvelumuotoilusta.

Niina Rossi toimii Syklissä kouluttajana ja projektipäällikkönä. Hänen osaamisalaansa ovat erityisesti yritysten- ja ammatillisen koulutuksen vastuullisuus- ja ympäristöasiat. Niina on kiinnostunut toiminnallisista menetelmistä.

 

Tarkemmat tulo-ohjeet tilaisuuteen löydät täältä »
 

Koulutuspaikka

Töölönlahden koulutuskampus
Mannerheimintie 15
00260 Helsinki