Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Ympäristöalan ammattitutkinnon, Jätehuollon osaamisalan infotilaisuus 7.3. Jyväskylässä

Loading Loading...

Ajankohta 7.3.2019
Aika 12.00
Kesto Koulutus kestää n. 14 kk
Paikkakunta Jyväskylä
Ilmoittautumisaika


Esittely

Haluatko lisätä osaamistasi jätehuollosta, jätteiden hyötykäytöstä ja jätehuollon lainsäädännöstä? Tai saada todistuksen osaamisestasi alan ammattilaisena? Pätevöidy työssäsi ja suorita ympäristöalan ammattitutkinto! SYKLI järjestää ympäristöalan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta, painottuen materiaalien talteenottoon ja hyödyntämiseen, jätteenkäsittelyalueella toimimiseen ja vaarallisiin jätteisiin.

Koulutus alkaa ilmaisella infotilaisuudella Jyväskylässä Solo Sokos Hotel Paviljongissa 7.3. klo 12.00 alkaen. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.2. mennessä. Infotilaisuuden jälkeen voit tehdä päätöksen koulutuksen aloittamisesta.

Koulutus on valtion tukemaa ja rahoitusmuodosta sovitaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti. Opiskelijalta laskutetaan opiskelijamaksu, joka on ammattitutkinnossa 300 euroa.

Tavoite

Koulutuksen suorittanut henkilö toimii organisaatiossaan ammattitaitoisesti osaamisalansa mukaisissa työtehtävissä. Hän toimii työsuojeluun liittyvän lainsäädännön mukaisesti ja tunnistaa omaan työhönsä liittyvät vaaratekijät ja riskit. Hän osaa toimia onnettomuus- ja vaaratilanteissa.

Työssään hän edistää materiaalien kiertoa ja osaa tunnistaa omaan työhönsä liittyvät ympäristönäkökohdat sekä työpaikkansa keskeiset ympäristövaikutukset. Koulutus antaa valmiudet suorittaa ympäristöhuollon ammattitutkinto näyttökokein.

Kenelle kurssi soveltuu

Koulutus soveltuu aikuisille, alalla työskenteleville henkilöille. Tutkinto perustuu aikuisten näyttötutkintojärjestelmään.

Sisältö

Koulutuksen sisältö:
Ympäristöalan työtehtävissä toimiminen

Tutkinnon suorittamiseksi valitaan seuraavat tutkinnon osat:
Materiaalien talteenotto ja hyödyntäminen sekä Vaarallisten jätteiden jätehuollon toteuttaminen
tai
Jätteenkäsittelyalueella toimiminen ja Vaarallisten jätteiden jätehuollon toteuttaminen

Lisäksi opisekelijaryhmän kiinnostuksesta riippuen voidaan tutkintoon sisällyttää myös osia asiakaspalvelusta ja viestinnästä.

Koulutuspaikka

Solo Sokos Hotel Paviljonki
Lutakonaukio 10
40100 Jyväskylä

Lisätiedot

Katja Rautalin
Ympäristöhuollon asiantuntija
katja.rautalin@sykli.fi
046 920 0445

Taru Uotila
koulutuspäällikkö
taru.uotila@sykli.fi
050 370 1414