Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Jätehuollon koulutusohjelma (Ympäristöalan erikoisammattitutkinto) Jyväskylä

Loading Loading...

Ajankohta 7.3.2019
Aika 12.00
Kesto 1,5-2 v.
Paikkakunta Jyväskylä
Ilmoittautumisaika


Esittely

Koulutus alkaa huhti-toukokuussa ja ryhmässä on vielä tilaa. Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisätietoja Taru Uotilalta. Gsm: 050 370 1414 tai taru.uotila(at)sykli.fi.

Jätehuollon koulutusohjelma on osa ympäristöalan erikoisammattitutkintoon valmistavia opintoja. Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa ympäristöalan erikoisammattitutkinto tai sen osa.

Koulutus kestää noin 1,5 vuotta ja se suoritetaan työn ohessa. Koulutukseen sisältyy 12 -15 lähiopetuspäivää, etä- ja verkko-opiskelua sekä oman työn ja työyhteisön kehittämistä.

Koulutus on valtion tukemaa ja rahoitusmuodosta sovitaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti. Opiskelijalta laskutetaan opiskelijamaksu, joka on erikoisammattitutkinnossa 500 euroa.

Kenelle kurssi soveltuu

Jätehuollon koulutusohjelma on jäte- ja kierrätysalan asiantuntija- tai työnjohtotehtävissä toimiville tarkoitettu täydennyskoulutusohjelma.

Koulutusohjelma soveltuu myös muilta aloilta tai käytännön työtehtävistä jäte- ja kierrätysalan työnjohto- tai asiantuntija tehtäviin siirtyville henkilöille.

Sisältö

Koulutuksen sisältö perustuu ympäristöalan erikoisammattitutkintoon. Se muodostuu seuraavista kokonaisuuksista:

Jäte- ja kierrätysalan toimintaympäristö
Jäte- ja kierrätysalan kehittäminen
Toiminnan kehittäminen kestävällä tavalla
Työyhteisössä toimiminen
Valinnainen osa : Kehittämishankkeen toteuttaminen, Työnjohtajana toimiminen tai Ympäristöyrittäjänä toimiminen

Koulutus valmistaa ympäristöalan erikoisammattitutkintoon. Kyseessä on näyttötutkinto, jonka voi suorittaa myös osoittamalla osaamisensa, ilman valmistavaa koulutusta.

Koulutuspaikka

Solo Sokos Hotel Paviljonki, Jyväskylä
Lutakonaukio 10
40100 Jyväskylä

Lisätiedot

Lisätietoja antaa koulutusohjelman vastuuhenkilö, koulutuspäällikkö Taru Uotila p. 050 370 1414, taru.uotila(at)sykli.fi