Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Jätehuollon koulutusohjelman (Ympäristöalan erikoisammattitutkinto) infotilaisuus 7.3. Jyväskylässä

Loading Loading...

Ajankohta 7.3.2019
Aika 12.00
Kesto 1,5-2 v.
Paikkakunta Jyväskylä
Ilmoittautumisaika


Esittely

Jätehuollon koulutusohjelma on osa ympäristöalan erikoisammattitutkintoon valmistavia opintoja. Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa ympäristöalan erikoisammattitutkinto tai sen osa.

Koulutus alkaa ilmaisella infotilaisuudella Jyväskylässä Solo Sokos Hotel Paviljongissa 7.3. klo 12.00 alkaen. Imoittaudu mukaan infotilaisuuteen viimeistään 28.2. mennessä ja tule kuulemaan lisää! Infotilaisuuden jälkeen voit tehdä päätöksen koulutuksen aloittamisesta.

Koulutus kestää noin 1,5 - 2 vuotta ja se suoritetaan työn ohessa. Koulutukseen sisältyy 15 lähiopetuspäivää, etä- ja verkko-opiskelua sekä oman työn ja työyhteisön kehittämistä.

Koulutus on valtion tukemaa ja rahoitusmuodosta sovitaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti. Opiskelijalta laskutetaan opiskelijamaksu, joka on erikoisammattitutkinnossa 500 euroa.

Kenelle kurssi soveltuu

Jätehuollon koulutusohjelma on jäte- ja kierrätysalan asiantuntija- tai työnjohtotehtävissä toimiville tarkoitettu täydennyskoulutusohjelma.

Koulutusohjelma soveltuu myös muilta aloilta tai käytännön työtehtävistä jäte- ja kierrätysalan työnjohto- tai asiantuntija tehtäviin siirtyville henkilöille.

Sisältö

Koulutuksen sisältö perustuu ympäristöalan erikoisammattitutkintoon. Se muodostuu seuraavista kokonaisuuksista:

Jäte- ja kierrätysalan toimintaympäristö
Jäte- ja kierrätysalan kehittäminen
Toiminnan kehittäminen kestävällä tavalla
Työyhteisössä toimiminen
Valinnainen osa : Kehittämishankkeen toteuttaminen, Työnjohtajana toimiminen tai Ympäristöyrittäjänä toimiminen

Koulutus valmistaa ympäristöalan erikoisammattitutkintoon. Kyseessä on näyttötutkinto, jonka voi suorittaa myös osoittamalla osaamisensa, ilman valmistavaa koulutusta.

Koulutuspaikka

Solo Sokos Hotel Paviljonki, Jyväskylä
Lutakonaukio 10
40100 Jyväskylä

Lisätiedot

Lisätietoja antaa koulutusohjelman vastuuhenkilö, koulutuspäällikkö Taru Uotila p. 050 370 1414, taru.uotila(at)sykli.fi